dijous, 5 de maig del 2016

Fi del blog

L'últim apartat que hem fet i l'últim que farem en aquest curs és l'apartat de la transició, però la l'època de transició no esta molt ben definida quan acaba, ja que depèn dels historiadors, la transició acaba en el primer govern democràtic, altres quan va guanyar el PSOE les eleccions del 1982, altres quan espanya va entrar en l'UE, i altres quan es va jubilar el rei Joan Carles I.
En la meva opinió la transició va acabar quan es va fer el govern del PSOE el 1982, ja que en aquell moment és va fer fora molta gent del partit UCD que havien participat en el regim de Franco i conseqüentment eren part de 'El movimiento', i també per les reformes que van fer, ja que les reformes de UCD, tot i que van fer un gran treball crean la nova constitució.
En la actualitat a espanya encara necesita una modernització política ja que durant molts anys són els mateixos partits polítics qui es van mantenint en el poder, i això a provocat un estancament polític.
Durant aquest any he après que en l'actualitat espanya segueix sent un país enrederit tant políticament com ideològicament, i també que moltes de les coses de l’actualitat tindrien que canviar.


Moltes gràcies per llegir el  blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada